Pagina's

maandag 25 januari 2016

Winterse creatie

Met al het winterweer van de afgelopen week vond ik het de hoogste tijd voor een winterse creatie. Vol goede moed ging ik aan de slag met een paar lakken uit de Winter? Wonderful!-collectie van Essence, maar dat ging een stuk moeizamer dan ik verwachtte. Hoe dat precies ging en hoe ik deze creatie maakte, vertel ik je vandaag.

maandag 18 januari 2016

NagellakHerinnering: Diploma-uitreiking

Inmiddels ben ik al jaren met nagellak bezig. Bepaalde lakken en creaties zijn daardoor niet meer alleen iets moois, maar ook iets waar herinneringen aan vastzitten. Vanaf nu deel ik in deze rubriek mijn nagellakherinneringen. Vandaag begin ik met de twee creaties die ik maakte voor mijn diploma-uitreiking, die afgelopen oktober plaatsvond. 

maandag 11 januari 2016

Mijn favoriete nagellakremovers

In de afgelopen jaren heb ik veel verschillende nagellakremovers gehad. Inmiddels heb ik een aantal favorieten. Deze laat ik je vandaag zien en ik vertel je welke soort ik voor welke nagellak gebruik.

maandag 4 januari 2016

Glittercombinatie met Merry Berry-collectie (inclusief update houdbaarheid)

Ik blijf nog even in de sfeer van de feestdagen met deze glittercombinatie. Hiervoor gebruikte ik de hele Merry Berry-collectie van Essence. Vandaag deel ik mijn ervaringen met deze nagellak!